Geduld is een schone zaak

Geduld is een schone zaak

Het kost heel veel tijd en geduld, maar het lijkt erop dat er toch een deel van mijn foto’s terug te halen zijn, niet van de oude schijf die ik nog moest aanzwengelen met het extra snoertje, maar met een andere externe schijf die mijn pc niet meer herkende, maar waar het recoverprogramma geen enkel probleem mee heeft, behoudens dan een eindeloze tijd om de bestanden op de schijf te scannen. Ass we speak is de pc aan het stampen om de verloren kindjes weer tevoorschijn te halen en het lijkt erop dat een groot gedeelte in de RAW bestanden nog terug te halen zijn, dus ik ben heel blij. Nu is het zaak de foto’s goed te  bewaren en weg te zetten in deCloud zodat ze nooit meer weg kunnen raken door een domme aktie die niet meer ongedaan gemaakt scheen te kunnen worden, volgens het recoverprogramma kan ik nu bijna 4500 foto’s -van met name Lesbos- terughalen. 

Ik vond zelfs ook nog heel wat foto’s terug die ik met mijn diverse mobieltjes had gemaakt, maar die in de loop der jaren toch her en der zijn verdwenen in de krochten van de recycle bins. Ik ben nog wel een paar dagen bezig om alles terug te krijgen, maar dat is niet erg, ik heb daar immers een Engelengeduld voor.

Prev Nog 1 poging
Next Bewerken

Leave a comment