Foto’s van Lesbos

Foto’s van Lesbos

De laatste tijd ben ik veel bezig met mijn website, omdat ik  steeds meer het idee krijg om vóór mijn pensioen de stap te wagen om voor langere tijd naar Lesbos te gaan, door al die debiele regels die er in Nederland gaan gelden heb ik direct een grote kans dat ik verplicht een asielzoeker in huis moet nemen omdat ik alleen in mijn huis woon en er een gigantisch woningtekort in Nederland heerst, vanwege diezelfde debiele regels. Doordat ik al die foto’s weer bekijk die ik op mijn website wil zetten kom ik er met het voortschrijdend inzicht achter dat de foto’s die ik in de loop der jaren toch nog heb kunnen redden (zie ook dit logje) iets anders bekijk dan ik dat altijd heb gedaan.

Ik heb lang volgehouden dat je je foto’s niet moet bewerken in Fotosjop omdat het dan niet meer je eigen foto is, maar in onder andere het programma “het Perfecte Plaatje” doen ze niet anders met een vaak mooier resultaat dan het origineel. Nu ben zelfs ik om en heb wat foto’s die ik aan het uitzoeken ben voor de nieuwe site als probeersel bewerkt met fotosjop. Soms heeft de foto een zetje nodig om nog beter tot zijn recht te komen. Zoals gezegd in dit logje heb ik heel veel foto’s die ik lang heb bewaard volledig verwijderd, maar vanaf 2015 ben ik gelukkig weer tot inzicht gekomen dat ik beter alles kan bewaren, de hoeveelheid foto’s van Lesbos van bijna 20 jaar was best groot (bijna 2500), maar door heel streng te kijken heb ik er bijna 100 overgehouden die ik wil laten zien op het gedeelte wat over Lesbos gaat. Nu nog “even” fotosjoppen en dan ga ik ze online zetten.  Ik ben er maar druk mee.

Prev Engelengeduld
Next Nieuwe dingen

Leave a comment